Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. Wij raden je aan over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Gratis verzending in NL Binnen 1-2 werkdagen in huis

Babouche Lifestyle

In 2018 hebben wij Babouche Lifestyle opgericht en dat is niet onopgemerkt gebleven. Wij hebben inmiddels 400+ tevreden retailers als klanten in meerdere landen. 

Babouche Lifestyle is een Nederlands schoenenmerk voor iedere vrouw van elke leeftijd. Via onze B2B en B2C webshop heeft iedereen toegang tot onze prachtige schoenenlijnen.

De collectie

Elk seizoen creëert Babouche Lifestyle uitzonderlijke collecties met een eigen identiteit.

Elke collectie heeft zo zijn unieke boots, loafers, mocassins, chunky loafers, westernlaarzen, luxe laarsjes en nog veel meer. Onze schoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn steeds on trend.

Bekijk collectie

"Schoenen voor iedere vrouw"

Handgemaakt met passie

Onze schoenen zijn handgemaakt en worden met passie en liefde geproduceerd. Wij werken uitsluitend met luxe Italiaanse materialen, maar wel tegen betaalbare prijzen.

Grote en kleine maten

We zijn dé Europese specialist op het gebied van grote en kleine maten. Nagenoeg al onze producten zijn beschikbaar van maat 36 tot en met maat 45. Ook voor deze dames ontwikkelen we fashion schoenen die je laten stralen.

Samenwerkingen

Graag informeren wij u over de mogelijkheden inzake private label. Wilt u samen met ons uw eigen collectie ontwikkelen, neem dan gerust contact met ons op.

Contact